Tábor 2018 Klíče Roeherova mlýna

31.03.2018

Ahoj kamarádi, kluci a holky, vážení rodičové, tak tu máme Nový rok 2018. Některé věci se mění, ale to nejlepší je stále stejné. A to je máma příroda. Všimli jste si někdy, že koryto řeky je každý rok trochu jiné? Aspoň o kousek. Řeka si upraví vlasy, aby se nám i letos líbila. Vracet se na stará a známá místa je úlevné. Je dobré se spolehnout, že ty vrby na louce jsou pořád a čekají na tebe svým stínem. Je dobré mít pořádek a nalézt vše tam kde jsme to nechali na příští rok. A to les a louka a řeka je. Tak že hurá, jdeme na to:

...myslíme si, že dnešní děti jsou v podstatě stejné jako jsme byli my. Také mají rádi dobrodružství v přírodě a také je láká a baví to co kdysi nás. Akorát jim to musí někdo ukázat. A to děláme. Vítejte na stránkách tábora OdSkok na Střelu, malého a nekomerčního tábora v krásném údolí na karlovarsku.

Naleznete zde bohatý fotoarchiv všech našich akcí. Pro ty z vás, kteří nás neznají, se představíme a snad bude ze všeho jasné, o co nám jde. Tedy zresetovat si vhodným způsobem hlavy. Odpočinout si od měst, počítačů, coca col, signálů mobilů, protože to je přesně to, co tu v lese nemáme.

Příští termín tábora 2018 vychází od 28. července do 11. srpna a ještě stále můžeme mezi nás přibrat několik dětí.

Pokud máte zájem o náš tábor, přihlášky a vše ostatní najdete zde.

Karel Pazderka - hlavní vedoucí tábora.